ACTIVIDADES PROFESTIVAL / ACTIVITATS PROFESTIVAL

#CAT – BASES LEGALS Concurs Xarxes Socials ProFestival

26 abr , 2013  

Condicions de participació

– Període de participació: des de la publicació del comentari que indica el sorteig fins al dia estipulat en el comentari a les 23:59h.

– Està prohibit crear múltiples usuaris de Twitter i Facebook per tenir més opcions d’accedir a un premi. La pràctica suposa la desqualificació immediata del concurs.

– No es permet publicar el mateix missatge o missatges molt semblants més d’un cop. La pràctica suposa la desqualificació immediata del concurs.

– Només participaran en el concurs aquells usuaris que facin correctament el que s’esmenta en la publicació.

– L’usuari autoritza a ProFestival a publicar el seu nom en llistes de guanyadors, si s’escau, i incorporar el seu correu electrònic a llistes de difusió en el cas d’aquelles propostes que demanin al participant proveir aquesta informació.

– Per tal de poder optar al premi caldrà ajustar-se a les condicions de participació anunciades.

 

Política de Privacitat

– Aquesta promoció no està en absolut patrocinada, aprovada, associada o administrada per Twitter o Facebook. Esteu proporcionant la vostra informació a ProFestival, en cap cas a Twitter o Facebook.

– Les dades de caràcter personal que ens faciliteu seran tractades tal com s’indica en la política de protecció de dades de ProFestival. És possible exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació mitjançant un escrit a info@profestival.net.

 

El premi

– El premi serà l’esmentat en el comentari i es sortejarà a través de l’eina de selecció aleatòria random.org entre els participants.

– El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s’entendrà que hi renuncieu, i ProFestival no us haurà de compensar.

 

Resolució

– ProFestival contactarà amb els participants de Twitter i Facebook que hagin resultat guanyadors.

– Es contactarà amb els guanyadors a través de missatge directe de Twitter i Facebook, especificant els detalls per poder gaudir del premi.

– La participació en el sorteig implica l’acceptació d’aquestes bases, i del criteri de ProFestival pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l’elecció dels guanyadors.

– ProFestival es reserva el dret de no tenir en compte la participació d’un usuari en el cas que existeixin clars indicis de trampes o usos impropis en relació al concurs.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *